Menu

Språk:

Energismart lösning som sparar pengar hos Brf Violen i Ängelholm

Fastigheterna i Brf Violen i Ängelholm består av fyra byggnader som byggdes 1962 och har sammanlagt 81 lägenheter.

Redan 2015 insåg den dåvarande styrelsen i Brf Violen att både en balkongrenovering och en mer omfattande insats behövdes. Taket läckte och de boende klagade över dålig ventilation. Med anledninga av detta letade styrlelsen efter en partner som hade erfarenhet av liknande projekt. Syftet var att välja en helhetsleverantör, och valet föll på Balco.

När Nisse Larsson, energistrateg på Balco med lång erfarenhet av energieffektivisering, kopplades in, sammanfattade han fastighetens skick så här.

– Taket var trasigt, men det fanns mycket mer som kunde göras för att förbättra boendet och samtidigt spara energi och pengar, berättar Nisse.

Via länken nedan kan ni läsa mer om renoveringen av balkongerna och hur Brf Violen i Ängelholm ställde om sin energiförbrukning med hjälp av Balco i syfte att bli mer klimatsmarta.

Energikostnaderna sjönk med 80 procent

Solceller driver allmänna utrymme

Individuell elmätning

Framgångsrikt helhetskoncept

Klicka på länken för att läsa mer om Brf Violen i Ängelholm.


Kontakta Balco

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad av balkonger – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem . Balcos balkongsystem används vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Balcos breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i följande länder. Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppen balkong från Balco.
Öppna balkonger från Balco
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Klicka på länken för att läsa mer om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.