Menu

Språk:

Energismart lösning som sparar pengar hos Brf Violen i Ängelholm

De fyra fastigheterna i Brf Violen i Ängelholm byggdes 1962 och har sammanlagt 81 lägenheter.

2015 insåg den dåvarande styrelsen i Brf Violen att både en balkongrenovering och en mer omfattande insats behövdes då taket läckte och de boende klagade över dålig ventilation.

Nisse Larsson, energistrateg på Balco med lång erfarenhet av energieffektivisering, kopplades in.

– Taket var trasigt, men det fanns mycket mer som kunde göras för att förbättra boendet och samtidigt spara energi och pengar, berättar Nisse.

Läs mer om renoveringen av balkongerna och hur Brf Violen i Ängelholm ställde om sin energiförbrukning med hjälp av Balco.

Energikostnaderna sjönk med 80 procent

Solceller driver allmänna utrymme

Individuell elmätning

Framgångsrikt helhetskoncept

Läs mer om Brf Violen i Ängelholm här.


Kontakta Balco

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad av balkonger – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppen balkong från Balco.
Öppna balkonger från Balco
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.