Menu

Språk:

Balco hjälper kunderna med energieffektivisering

Balco växlar upp och anställer en energistrateg och tar därmed ett viktigt steg gällande hållbarhetsfrågor hos våra kunder. Nisse Larsson, som ska axla den nya rollen, kommer främst arbeta med energibesparande åtgärder i kundernas fastigheter.

Energistrateg

Balco är en av Europas ledande tillverkare av inglasade och öppna balkonger. Sedan företaget grundades 1987 har mycket hänt. Idag är vi verksamma i åtta länder, har över 500 medarbetare och våra främsta kunder är bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter och byggentreprenörer. Nu växer vår verksamhet ytterligare med en energistrateg – en helt ny roll hos oss på Balco.

Energioptimering av fastigheter

Nisse Larsson kommer att driva det strategiska energiarbetet – och skapa en helhetssyn över kundens fastighet och dess energibehov. Han kommer att hjälpa våra kunder med energieffektivisering och följa upp resultaten. Nisse har lång erfarenhet inom området och har framgångsrikt arbetat med energioptimering av flertalet fastigheter runt om i Sverige.

En helhetslösning

– Balco erbjuder kunden en helhetslösning och tar hand om hela projektet, berättar Nisse. Vi utgår från fastighetens underhållsplan och ser över dess behov och möjligheter för respektive fastighet. De områden som vi jobbar med är sedan tidigare balkonger och fasader, men nu adderar vi bland annat solceller och ventilationsoptimering i vårt erbjudande. Vi kan också hjälpa till med IMD mätning, som innebär att vi mäter förbrukningen av varmvatten och hushållsel på lägenhetsnivå. 

– Jag ser verkligen fram emot att hjälpa Balcos kunder att bli mer klimatsmarta, avslutar Nisse.


Kontakta oss

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Våra balkongsystem används vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland.

Öppen balkong från Balco
Öppen Balkong från Balco
Inghlasad Balkong från Balco
Inglasad balkong från Balco

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.