Menu

Språk:

Balco sätter säkerheten främst

Balcos utvecklingsavdelning utför regelbundet säkerhetstester på våra produkter för att säkerställa att lämpliga industrikriterier är uppfyllda.

Balco sätter säkerheten främst

På Balco vill vi att våra kunder ska känna sig trygga när det är dags att rusta upp balkonger som är i dåligt skick. Många säger att vi är helt galna i balkonger men är det något vi verkligen brinner för så är det att våra kunder ska få säkra balkonger när de väljer Balco. Vill du veta mer om hur och varför testar vi våra produkter? Titta på videoklippet nedan.

Om du har några frågor kontakta vårt säljteam här.


Kontakta oss

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppen balkong från Balco.
Balco sätter säkerheten främst
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.