Menu

Språk:

TwinView Vision balkonger i Borås

Första slutförda projekt med Balcos TwinView Vision-system

Balco har nyligen slutfört ett projekt för Brf Slöjskivlingen i Borås, där Balco installerade 52 balkonger av modellen TwinView Vision. Projektet representerar det första slutförda byggprojektet med Balcos TwinView Vision-system, vilket markerar ett nytt kapitel inom balkongkonstruktion och design.

TwinView Vision balkonger från Balco
TwinView Vision balkonger i Borås
TwinView Vision balkonger från Balco
TwinView Vision balkonger från Balco

Projekt genomfört under utmanande vinterförhållanden

Projektet, som påbörjades under vintern 2023 och avslutades tidigt 2024, visar att Balcos personal hanterade de säsongsmässigt utmanande förhållanden på bästa sätt och levererade ett fantastiskt fint byggprojekt.

TwinView Vision: En balans mellan estetik och funktionalitet

Balkongerna med TwinView Vision är utformade för att erbjuda en optimal kombination av estetik och funktionalitet. Modellen kännetecknas av att maximera ljusinsläpp och utsikt samtidigt upprätthålla en hög grad av privatliv för användarna. TwinView Vision förhöjer byggnadens utseende och de boendes livskvalitet.

Ett steg framåt för balkongkonstruktion

Efter genomförandet med TwinView Vision i Borås, befäster Balco sin roll som en innovatör inom balkongbranschen. Projektet i Brf Slöjskivlingen står som ett exempel på företagets kapacitet att leverera skräddarsydda lösningar som adresserar både estetiska och praktiska behov hos moderna bostäder.

Balco tackar Brf Slöjskivlingen för förtroendet att få leverera nya balkonger till föreningen och för ett mycket gott samarbete under projektets gång.


Kontakta Balco

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad av balkonger – Balco tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om Balcos öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppna balkonger från Balco
Öppna balkonger från Balco
Inglasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Klicka på länken och Läs mer om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.