Menu

Träffa oss på Bostadsforum eller Styrelsemässan i april

Vad gör du den 10 – 11 april? Står du inför beslut som bevara eller renovera när det gäller balkonger? Den 10 – 11 april hittar du Balco på Bostadsforum i Stockholm och Styrelsemässan i Göteborg. 

Bostadsforum i Stockholm pågår under båda dagarna och bjuder in till intressanta samtal om det senaste inom bostäder, projekt och boendefrågor. Såklart finns Balco på plats och besvarar dina frågor om balkonger och olika balkonglösningar. Visste du till exempel att en balkong minskar underhållet på husets fasad? Det och mycket mer kan du prata med oss om på Bostadsforum i Stockholm mellan 10 -11 april. Anmälan gör du här och mer information om mässan hittar du här.

 

Styrelsemässan i Göteborg pågår mellan kl. 15.00 – 19.00, 11 april. Även här kan du diskutera olika frågeställningar som kommer upp när betongen eller balkongerna har blivit i sämre skick och behöver bytas ut. Vi hjälper dig från de första frågorna till färdig slutbesiktning, något som vi har gjort i över 30 år. Vi älskar helt enkelt balkonger och att hitta den bästa möjliga balkonglösningen för just din förening. Mässan är gratis och anmälan görs här. 

 

Kan du inte träffa oss på någon av dessa mässor? Du kan andas ut, vi besöker fler mässor under 2019. Kolla in vår eventkalender för att se vart vi dyker upp nästa gång eller kontakta någon av våra säljare för att boka ett möte.

Låt oss berätta mer om Balcos lösningar

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Vill du veta mer om våra inglasade och öppna balkonger? Kontakta oss