Menu

Språk:

Träffa Balco på en mässa nära dig!

Ett perfekt tillfälle att diskutera balkonger och fasadrenovering.

Är du nyfiken på hur Balco kan hjälpa er med lösningar inom balkonger och fasadrenovering? Då har du snart en fantastisk möjlighet att träffa vår personal på en mässa nära dig.

Vi på Balco är kända för våra innovativa och hållbara lösningar inom balkong- och fasadrenovering. Balco kommer att delta på flera mässor runt om i Sverige under 2024. Här kan du ställa dina frågor och få en djupare förståelse för hur Balcos balkonglösningar kan förbättra er fastighet.

I vår eventkalender på balco.se kan du enkelt se vilka datum och platser som gäller för att du enkelt ska kunna träffa Balcos personal. Vare sig du är fastighetsägare, bostadsrättsförening eller bara intresserad av balkong- och fasadprojekt, kommer vår personal att ge dig värdefull information och inspiration.

Träffa Balco - mässor i Sverige
Träffa Balco - mässor i Sverige
Träffa Balco - mässor i Sverige

Varje möte är mer än bara en presentation av produkter. Det är en chans att engagera sig i meningsfulla samtal om hur du kan förvandla din fastighet, inte bara estetiskt utan också funktionellt. Vårt säljteam ger personlig rådgivning och insikter om hur Balco kan skapa skräddarsydda balkonglösningar som passar just era behov och önskemål.

Utöver att diskutera specifika projekt, kan du också ta del av de senaste trenderna inom balkongdesign, fasadrenovering och energioptimering. Vår långa erfarenhet innebär att vi ständigt ligger i framkant med lösningar som kombinerar stil, säkerhet och hållbarhet.

Träffa Balco nära dig

Att träffa vår personal på en mässa är inte bara informativt, det är också ett utmärkt tillfälle att bygga relationer och nätverk. Oavsett om ni är i början av ett balkongprojekt eller mitt i en fasadrenovering, är Balcos personal där för att stötta dig.

Glöm inte att kolla in vår eventkalender för att se när de besöker en stad nära dig. Det här är en möjlighet du inte vill missa!

Läs mer om alla utställare och kollegor du kan träffa på mässorna: Fastighet2024 och Styrelsemässan 2024


Kontakta Balco

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad av balkonger – Balco tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om Balcos öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppna balkonger från Balco
Öppna balkonger från Balco
Inglasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Klicka på länken och Läs mer om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.