Menu

Språk:

Större balkonger, helt enligt Balco-metoden!

Nu kan de boende i Brf Ställaren i Sundsvall njuta av sina nya inglasade balkonger från Balco. Ett stort projekt bestående av total 197 balkonger, fördelade på 174 stora förläggningar och 23 uteplatser. För de nya och förbättrade balkongerna använder vi Balcos system Air med Twin lucka. Alla uteplatser fick balkonger med våningshöga luckor på gaveln för enkel åtkomst till utemiljön

Större balkonger, helt enligt Balco-metoden hos Brf Ställaren i Sundsvall
Större balkonger, helt enligt Balco-metoden hos Brf Ställaren i Sundsvall

Större balkonger, helt enligt Balco-metoden hos Brf Ställaren i Sundsvall

Arebetet med att montera större balkonger hos Brf Ställaren i Sundsvall påbörjades vinter 2021 och slutfördes juni 2022. 


Kontakta Balco.

Vi är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad av balkonger – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppen balkong från Balco.
Öppna balkonger från Balco
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.