Menu

Språk:

Balco satsar på solpaneler.

Balco expanderar och bygger ut huvudkontoret i Växjö. I samband med ombyggnationen monterar Ömangruppen solpaneler på det nya taket. I full drift beräknas solcellsanläggningen producera cirka 38 000 kWh per år. Detta är ännu ett steg i Balcos viktiga hållbarhetsarbete.

Solpaneler är en många insatser

Monteringen av solpaneler är en av många målinriktade insatser som Balco jobbat med och som nu ger resultat i form av förbättrad ESG-risk rating. I Sustainalytics senaste värdering av företaget förbättrar Balco sin ESG-risk rating från 28,6 till 20,8. Målet under 2022 är att komma ned under 20 och därmed nå ESG-risk rating ”Low”.


Kontakta oss

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Öppen balkong från Balco.
Öppna balkonger från Balco
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.