Menu

Språk:

Roger är uttagen i landslaget

En av Balcos anställda, Roger, har blivit uttagen till det svenska landslaget i dragkamp och kommer att tävla i ”indoors tug of war world Championship” i Helsingborg!

Rogers hårda slit i gymmet på Balco tillsammans med hans hängivenhet och hårda arbete har verkligen burit frukt. Nu har vi en landslagsman som träningskamrat på Balco Biceps.

För er som kommer att vara i Helsingborg mellan 8-11 februari, passa på att göra ett besök i arenan. Ert stöd skulle betyda mycket för Roger och det svenska laget. Tänk er energin och spänningen av att heja på dem live i ett VM!

Roger är uttagen i VM, Balco
Roger är uttagen i VM, Balco

Balco önskar Roger lycka till i världsmästerskapen

Roger har uttryckt sin tacksamhet till alla sina kollegor på Balco för deras orubbliga stöd och för att ha stått ut med hans oändliga dragkampsprat och träningsuppdateringar.

Vi på Balco önskar Roger lycka till i världsmästerskapen. Vi är otroligt stolta och håller tummarna för Sverige. Kör hårt, Roger! Visa världen vad du och landslaget går för

Evenemangsdetaljer:

Datum: 8-11 februari
Plats: Helsingborg Arena
Tid: Tävlingarna startar kl. 09:00 varje dag
Kategorier: Roger kommer att tävla i H680kg och Mixed-klasserna

Läs mer om tävlingen här.


Kontakta Balco

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad av balkonger – Balco tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om Balcos öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppna balkonger från Balco
Öppna balkonger från Balco
Inglasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Klicka på länken och Läs mer om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.