Menu

Språk:

Nytt förvärv stärker och kompletterar Balcos produkterbjudande

Balco Group AB har den 8 april 2021 ingått avtal om förvärv av samtliga aktier i bolaget RK Teknik AB och dess dotterbolag. Tillträde sker i slutet av april 2021. Förvärvet konsolideras från den 1 april 2021 och förväntas bidra positivt till vinst per aktie redan under 2021.

Stärker Balcos produkterbjudande

RK Teknik erbjuder balkonger för till-, om- och nybyggnationer, lego- och montageverksamhet samt därtill relaterade tjänster och arbeten för den svenska marknaden. Företagets produkter, som stärker och kompletterar Balco Groups produktsortiment och kunderbjudande, kommer att lanseras på alla marknader där koncernen är verksam. Dessutom innebär förvärvet att Citybalkonger nu kommer att introduceras på den svenska marknaden, ett produktsegment som hittills enbart sålts i Danmark.

Läs mer om förväret av RK Teknik AB här.


Kontakta oss

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppen balkong från Balco.
Nytt förvärv stärker och kompletterar Balcos produkterbjudande

Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.