FÖR BYGGENTREPRENÖRER

Balco är en totalleverantör av öppna och inglasade balkongsystem, balkongräcken och tillbehör för nyproduktion och prefab. Våra system kan också användas vid renovering eller komplettering av befintliga balkonger. De senaste åren har vi byggt upp ett komplett sortiment av flexibla och kostnadseffektiva lösningar som vi kan leverera med snabba ledtider. Balco fungerar även som professionell rådgivare och byggpartner i alla typer av balkongprojekt.

KONTAKTA OSS I DAG

De unika patent som vi utvecklat under många år gör våra produkter till de bästa på marknaden. Med Balcos system ökar inte bara användbarheten av balkongerna, även värdet på fastigheten ökar och därmed möjligheten att ta ut högre hyror.

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt sortiment.

BALCO

Vår långa erfarenhet av att tillverka och montera precisionstillverkade, högkvalitativa balkonger gör oss till en leverantör att räkna med i alla led. Balcos team av experter arbetar nära arkitekter och entreprenörer för att leverera de bästa lösningarna oavsett byggnadstyp. Om du letar efter en speciell typ av balkongräcken eller inglasningar kan du välja den mest passande produkten från vårt breda sortiment. Eller välja att arbeta med vår Architectural Advisor, som hjälper till att ta fram en lösning som är speciellt anpassad för den aktuella fastigheten.

EGEN UTVECKLING OCH EGEN PRODUKTION

Vi designar och producerar alla balkongsystem och balkongtillbehör i våra egna fabriker. Det ger oss möjlighet att precisionstillverka varje element på balkongen så att det passar mått och stil på byggnaden. Alla balkongprodukter håller mycket hög kvalitet och möter branschens alla krav på säkerhet och funktion.

MÖJLIGHETERNA ÄR OÄNDLIGA

Alla våra balkongräcken och balkonginglasningar kan levereras i valfri kulör, som standard enligt RAL-skalan och mot tillägg också enligt NCS. Räckesstommarna tillverkas helt i aluminium och förses sedan med olika beklädnader, till exempel stuccerad aluminiumplåt, perforerade aluminiumplåtar i en mängd olika mönster, säkerhetsglas i ramar eller utan vertikala profiler med eller utan färgsättning. Laminatskivor monterade i ramar finns i en mängd olika standardkulörer samt vi har även gallerpinnar som ger en mer öppen känsla. Utöver detta erbjuder vi tilläggsprodukter som mellanskärmar, både brandklassade och vanliga, franska räcken och balkongtak.

KOMPLETT SORTIMENT FÖR NYPRODUKTION OCH PREFAB

I vårt sortiment finns våra skräddarsydda prefablösningar för byggare, allt från enklare räcken och lätta inglasningar till mer komplexa och innovativa lösningar. Vi kan även erbjuda smidesräcken i stål för både in- och utvändiga trappor och balkongräcken.