Menu

Språk:

Möt Balco under SABOs Fastighetsdagar 2019

Balco är med under SABOs Fastighetsdagar 27-28 maj på Clarion Post Hotel, Göteborg. 

SABOs Fastighetsdagar är konferensen för dig som arbetar med fastighetsutveckling. I år har konferensen breddats något och under första dagen kommer det vara fyra parallella spår, som besökare kommer du ha 16 seminarie att välja mellan. Några av ämnena att fördjupa sig inom är stadsutveckling, renovering, integration och förvaltning.

Frågar du dig själv vad du ska göra med dina slitna balkonger?

Är det bäst att laga eller att byta? Hur kan jag få lagningen att hålla? Kan jag få upp bruksvärdet och hur får jag med mig mina hyresgäster? Finns det något jag kan göra som minskar klimatpåverkan? Hur påverkas ekonomin? Kom förbi Balco under konferensens första dag så hjälper vi dig att besvara frågor som dessa.

Vi finns i hela Sverige med huvudkontor och fabrik i Växjö. Tillsammans med våra kunder har vi blivit Europas största leverantör av balkonglösningar.

Läs mer om SABOs Fastighetsdagar 2019 eller anmäl dig här.


Kontakta Balco

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppen balkong från Balco.
Öppna balkonger från Balco
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.