Menu

Språk:

Kan man glasa in en loftgång?

Regn, snö och kyla är en besvärlig kombination för öppna loftgångar, eftersom det krävs en hel del arbete för att hålla gångarna smuts- och halkfria.

Genom att glasa in loftgångarna med Balcos Access-system bildas ett effektivt och brandsäkert klimatskydd. Systemet skapar dessutom en buffertzon som värmer upp kylig luft innan den når in i bostäderna, vilket bidrar till en lägre energiförbrukning och högre komfort för de boende.

Läs mer om Balcos loftgångar här.

Totalentreprenad av balkongrenovering – Balco tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om Balcos öppna balkonger och inglasade balkonger.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.