Menu

Språk:

Invigning för Balcos nya kontor i Karlstad

Måndag 27 maj slog Balco upp portarna för Balcos nya kontor i Karlstad. Adresssen till nya kontoret med tillhörande showroom är Pumpgatan 4 i Karlstad. 

Välkommen att besöka Balcos nya kontor i Karlstad.

Förutom kontor hittar du även ett showroom i vår nya lokal, här kan du testa våra olika balkongsystem. Balco finns med från först idé och kommer med bra tips och råd längs med balkongsresans gång.

Vill du ha en rundvandring med vår säljare Robert Leben? Kontakta honom och boka en tid här. 

Vi vill även passa på att tacka alla som besökte oss under invigningen, vi hoppas att ni hade en härlig dag och kväll.


Kontakta oss

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppen balkong från Balco.
Balcos nya kontor i Karlstad
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.