Menu

Språk:

Hur renoverar jag en balkong?

Har betongen börjat spricka? Har balkongräcken börjat luta? Krånglar inglasningarna? Då är det hög tid för en åtgärd.

Den unika Balco-metoden innebär att gamla balkonger plockas ner helt eller delvis – och ersätts med nya, oftast större, patenterade inglasningssystem från Balco. De öppningsbara glasluckorna skyddar såväl de nya betongplattorna som befintliga fönster, dörrar och väggar. Hela arbetet görs från utsidan utan att störa de boende.

Balco-metoden ger lägre underhållskostnader och bidrar till ökad trivsel. Livslängden för en balkong med en inglasning från Balco förlängs med över 50 år och med visst underhåll upp till 90 år jämfört med en oskyddad betongplatta. Renovering med Balco-metoden ger en energibesparing som leder till minskat klimatavtryck.

Läs mer om Balcos balkongrenovering här.

Totalentreprenad av balkongrenovering – Balco tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om Balcos öppna balkonger och inglasade balkonger.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.