Menu

Språk:

God jul och gott nytt år!

I takt med att året går mot sitt slut, kan Viktor Rydbergs träffsäkra ord klinga i våra tankar. I en värld där julens magi omfamnar oss, föreställ dig en scen där Tomten njuter i stillhet på en inglasad och energieffektiv balkong. Här möts tradition och teknologi när familjen sover gott i det trygga skyddet av ett förbättrat termiskt inomhusklimat.


Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma. Alla sova i enslig gård djupt under midnattstimma.

Månen vandrar sin tysta ban, snön lyser vit på fur och gran, snön lyser vit på taken. Endast tomten på balkongen är vaken.


Balco önskar alla nya och befintliga kunder, rådgivare och samarbetspartners en riktig god jul och gott nytt år!

Kontakta oss för mer information eller läs om våra öppna balkonger och våra inglasade balkonger.


Kontakta oss

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Öppen balkong från Balco.
Öppna balkonger från Balco
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.