Menu

Språk:

Glad påsk från Balco – vi bjuder på tre våriga tips för din balkong

Vi på Balco önskar alla en glad påsk! I Balcos påskägg hittar du tre tips på hur du får din balkong redo för varmare dagar. 

Sätt färg på din balkong och blanda olika texturer
Satsa på att addera färgstarka detaljer som till exempel mönstrade och färgstarka krukor för en härlig färgklick på balkongen. Välj gärna detaljer med olika texturer för att förnya utan att behöva byta ut all interiör på balkongen.

Skapa en grön oas
Ett annat effektivt sätt att pigga upp balkongen är växter, av alla de sorter. Blanda gröna och färgglada växter för att enkelt skapa intressanta kontraster. Har du en balkong med mycket yta kan du använda pallkragar för att odla både blommor och kryddor (glöm inte att skydda botten så att golvet eller balkongmattan blir förstörd). Har du en balkong av det mindre slaget? Utnyttja höjden istället. Stapla äppellådor på höjden så kan du sätta växter både i och ovanpå lådan för att skapa grönska i olika nivåer på balkongen. Ett annat knep är att införskaffa sig en blomtrappa eller blomställning med plats för flera krukor. Har du barn eller husdjur? Tänk på att inte göra en för hög anordning som blir klättringsbar.

Lys upp sommarkvällarna
Trots att den svenska sommaren oftast bjuder på ljusa sommarkvällar kan det vara bra att ha ljuskällor på balkongen. Balco gillar de lampor som har solceller lite extra, dels är dessa snällare mot miljön och elräkningen. Ett annat plus är att dessa lampor inte innebär lika stor brandfara som levande ljus. Om du har en öppen balkong kan du använda en ljusslinga som du enkelt virar runt balkongräcket.

 

Glad påsk från Balco


Kontakta Balco

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppen balkong från Balco.
Öppna balkonger från Balco
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.