För bostadsrättsföreningar

– En god investering

Visst är det skönt att sitta på en inglasad balkong och mysa. Men Balcos inglasade system har även en rad andra fördelar. Förutom att balkongen ökar lägenhetens värde, minskas energikostnaderna och balkongens livslängd förlängs med upp till 50 år. En trevligare investering är svår att tänka sig.

Här kan du läsa mer om alla fördelarna med inglasade balkongsystem.

Vi tar ansvar hela vägen

Balkongprojekt är stora och komplexa. För att garantera ett så bra slutresultat som möjligt arbetar Balco med totalentreprenader. Det betyder att vi hjälper kunden genom hela byggprocessen, från de första trevande frågorna fram till utförd slutbesiktning. Det finns flera fördelar med detta arbetssätt. Kunden får en tydlig leverantör som ansvarar för alla delar i processen. Balco har full kontroll över samtliga moment och kan därför lämna generösa garantier på de system som levereras. Som helhetsleverantör kan vi även erbjuda olika former av finansieringslösningar.

En trygg och stabil partner

Att investera i inglasade balkonger är ett stort beslut. Många människor är involverade i beslutsprocessen och en mängd frågor kommer att dyka upp under resans gång. Det är alltid lätt att missa något. Det finns uppenbara fördelar med att välja en etablerad aktör. Balco har utfört många stora projekt och vi har samlat på oss en kunskap som få företag kan matcha. Vår långa erfarenhet i kombination med en sund och solid ekonomi gör oss till en trygg och stabil samarbetspartner. Vi finns kvar och tar ansvar för våra balkongsystem under lång tid framöver.

En personlig kontakt

För oss är det inte bara slutresultatet som räknas. Vi vill att du ska känna trygghet redan vid första kontakten. Därför har varje objekt bara en säljare och varje projekt en projektledare. De är dina kontaktpersoner i stort som smått.

 

Vi kommer ut och presenterar

På Balco möter vi dagligen bostadsrättsföreningar, styrelser, boende och entreprenörer. Vi är vana vid att presentera våra produkter och vår verksamhet men även att diskutera olika typer av finansieringslösningar. Det är helt naturligt att det finns många frågor och kanske en osäkerhet i ett inledande skede. Vi hjälper er gärna att räta ut alla sådana frågetecken.

Klicka här för att kontakta ansvarig säljare i ditt område

Före bild, Brf Stickan, Uddevalla

Efter bild, Brf Stickan, Uddevalla