Menu

Språk:

Följ oss på Social Medier

Följ med oss på vår balkongresa i sociala medier! Vi presenterar våra projekt runt om i Europa och du får hänga med bakom kuliserna i våra produktionsanläggningar i Sverige och Polen. Vi lägger även upp information om när vi är på mässor och föreläsningar, där du kan träffa vår personal. Vi hjälper er att upptäcka fördelarna med en ny balkong från Blaco, och hur vi kan hjälpa er att förverkliga era balkongdrömmar.

Ni kan lätt lägga till Balco i följande Social Medier kanaler:

Facebook: Balco – Balconies

Instagram: balcobalconies

LinkedIn: Balco Group

 

 


Kontakta Balco

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppen balkong från Balco.
Öppna balkonger från Balco
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.