Menu

Språk:

Finns det belysning till balkonger?

Balco erbjuder en LED-belysning till balkonginglasningen som skapar ett trivsamt ljus och ger fasaden extra liv. Belysningen är placerad ovanför luckorna och monteras med fördel i samband med tillverkning av inglasningarna. LED-belysningen är dimbar och levereras med en ljusknapp som kan placeras på valfri plats.

Totalentreprenad av balkongrenovering – Balco tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om Balcos öppna balkonger och inglasade balkonger.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.