Menu

Språk:

En Balco-balkong, ger fasaden liv

Varje balkongprojekt är unikt i sitt slag och med Balcos breda produktutbud hittar vi alltid en lösning som passar. Nu har vi en ny uppdaterad produktkatalog för inglasningssystem – ta del av den nya katalogen här .

Många fördelar med en inglasad balkong från Balco

En inglasad balkong från Balco har många fördelar, den dämpar effektivt trafikbuller och andra störande ljud och värmer tilluften innan den kommer in i lägenheterna. Effekten blir ett bättre termiskt inomhusklimat. Inglasade balkonger minskar desutom fastighetens uppvärmningskostnader med upp till 20 procent.

En Balco-balkong, ger fasaden liv

Inglasade balkonger skyddar inte bara fasaden utan minskar även underhållsbehovet på fönster och dörrar och ger fasaden liv.

Balcos inglasade system ger möjlighet till större balkonger. Användbarheten ökar och hemmet får en härlig extra dimension.


Kontakta Balco.

Vi är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad av balkonger – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppen balkong från Balco.
Öppna balkonger från Balco
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.