Menu

Språk:

Camilla Ekdahl har utsetts till VD och koncernchef för Balco Group AB 

Styrelsen har utsett Camilla Ekdahl till VD och Koncernchef för Balco Group AB. 

”Vi har gjort ett grundligt arbete i rekryteringsprocessen med många kvalificerade kandidater i en djup och bred process som har involverat både externa och interna kandidater. Camilla uppfyller alla våra krav och har i sin nuvarande roll dessutom visat vilken kapacitet hon har. Styrelsen är övertygad om att hon är rätt person att fortsätta genomförandet av Balcos strategi till nästa nivå av lönsam tillväxt och utveckling. Hennes kunskap om verksamheterna i kombination med hennes mycket uppskattade förmåga att på ett engagerat sätt leda och skapa team gör att hon är helt rätt för tjänsten. Jag ser mycket fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med Camilla,” säger Ingalill Berglund, styrelseordförande i Balco Group.”

Under drygt tre år har Camilla varit COO i koncernen och VD för det största bolaget inom koncernen, Balco AB. Sedan den 1 september 2022 har hon varit tillförordnad Koncernchef.

”Jag är väldigt glad och stolt över förtroendet. Balco Group är ett mycket spännande och intressant bolag som hela tiden ligger i framkanten när det gäller att hitta innovativa lösningar och hjälpa kunderna till en bättre boendemiljö. Jag ser fram emot att tillsammans med vår kunniga ledningsgrupp och personal få möjligheten att fortsätta att utveckla bolaget och sjösätta våra planer,” säger Camilla Ekdahl, VD och Koncernchef för Balco Group.

För mer information, vänligen kontakta:

Ingalill Berglund, styrelseordförande, 073-026 19 16, ingalill.berglund@forsail.nu
Camilla Ekdahl, vd och koncernchef, 070-606 30 32, camilla.ekdahl@balco.se


Kontakta oss

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Vi är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Balcos balkonssystem används vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i följande länder. Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.