Menu

Språk:

48 nya balkonger till Brf Kondoren i Sundsvall

Balco förbättrar boendemiljön i Sundsvall.

I hjärtat av Norrland, i den charmiga kuststaden Sundsvall, är Balco stolta att kunna tillkännage ett nytt spännande projekt. Bostadsrättsföreningen Brf Kondoren har valt Balco för att genomföra en omfattande balkongrenovering. Detta projekt innefattar både ombyggnad och nybyggnation, vilket kommer att förbättra livskvaliteten för föreningens boende.

Ombyggnad och inglasning

Brf Kondorens fastighet, som uppfördes 1952, kommer snart att få ett uppsving med 36 ombyggda och inglasade balkonger. Dessutom byggs 12 helt nya balkonger, vilket ger fler boende möjlighet att njuta av sin uteplats året runt. Balkongerna kommer att vara av modellen Air med Twin lucka och förses med både opal- och klarglas, vilket kombinerar estetik med funktionalitet.

Balco bygger 48 nya balkonger till Brf Kondoren i Sundsvall
Balco bygger 48 nya balkonger till Brf Kondoren i Sundsvall
Balco bygger 48 nya balkonger till Brf Kondoren i Sundsvall

Bekväma och ombonade balkonger

För att ytterligare öka komforten har föreningen beslutat att inkludera tillbehör som rullgardiner och mattor till balkongerna. Detta kommer att skapa en ombonad och trevlig miljö där de boende kan koppla av och njuta, oavsett väderförhållanden.

Fördelarna med Balcos inglasning

Med Balcos inglasade system får de boende många fler fördelar. Förutom att balkongerna ökar värdet på lägenheterna, minskar de framtida underhållsbehovet på balkongdörrar och fönster. Dessutom kommer inglasningen att ha en positiv inverkan på fastighetens energikostnader, vilket bidrar till både ekonomiska och miljömässiga vinster.

Trivsamma uteplatser i Sundsvall

För mer information om våra projekt och hur vi bidrar till att förbättra boendemiljön för bostadsrättsföreningar i hela Sverige, klickar du på länkarna menyn eller läser om våra inglasade balkonger här. Vi är stolta över att vara en del av Sundsvalls utveckling och ser fram emot att skapa fler trivsamma uteplatser för Brf Kondoren och andra föreningar.


Kontakta Balco

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad av balkonger – Balco tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om Balcos öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppna balkonger från Balco
Öppna balkonger från Balco
Inglasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Klicka på länken och Läs mer om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.