Menu

Språk:

Besök Balcos balkonger på The View

Välkommen till en exklusiv visning av Balcos balkonger på The View, Nacka. Ett spännande projekt där Skanska förvandlade kontor till bostäder.

Njut av utsikten som The View bjuder på

Nacka strand är en levande stadsdel med utsikt över havet och Stockholms inre skärgård. Stadsdelen växer med nya bostäder och mötesplatser. Här skapades 236 moderna bostadsrätter i Ericssons gamla kontorslokaler, som fick namnet The View. En vacker tegelbyggnad moderniserades med nya fönster och rymliga balkonger.

Här har Balco varit med och maximerat de boendes livskvalitet. Med Balcos skräddarsydda balkonger skapas en plats att koppla av och umgås på. Materialen som valdes var klarglas för bäst utsikt och svarta detaljer för att skapa en kontrast mot husets tegelfasad. Flera av lägenheterna har dessutom dubbla balkonger för att ta tillvara på husets speciella läge vid vattnet.

Se videon nedan för att komma ut på Balcos balkonger och njuta av utsikten som The View bjuder på.

Vill du att ditt flerfamiljshus också ska ha balkonger från Balco? Kontakta våra säljare här. 


Kontakta oss

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Balco Nacka Utsikten 550x367
Öppna balkonger från Balco
Inglasad balkong från Balco, marknadsledande för öppna och inglasade balkonger.
Inglasade balkonger från Balco

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.