Menu

Språk:

Besök Balco under mässan Tak och Fasad i Stockholm

17 – 18 mars deltar Balco på mässan Tak & Fasad, World Trade Center i Stockholm – och du är så klart välkommen. 

Är du arkitekt, konstruktör, inköpare, projektledare eller beställare inom fastighetsförvaltning? Då ska du besöka mässan Tak och Fasad i Stockholm. Här får du en uppdatering kring spännande produktnyheter relaterade till både tak och fasad. Kom förbi vår monter för ett personligt möte, med balkonger i fokus.

Föranmälda fackbesökare får mässbesök och lunch gratis. Hoppas att vi ses på plats.

Mer information och anmälan hittar du här. 

Träffa vår personal och ställ dina frågor om balkonger på Tak och Fasad

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. På Tak och Fasad berättar vi om Balcos balkongsystem som används vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.

Vi ses på Tak och Fasad

En balkong är en verklig tillgång oavsett storlek på lägenhet, eller tid på året. Att kunna öppna upp och släppa in frisk luft ger alltid en känsla av frihet. Och vad skulle sommaren i stan vara utan möjligheten att tillbringa tid med familj och vänner ute på balkongen? Även om vårt klimat inte alltid bjuder in till att sitta ute, kan man med hjälp av några varma plädar klara även kyligare väder och dessutom förlänga utesäsongen betydligt.

I Balcos sortiment finns ett brett utbud av balkonger, anpassade för såväl nybyggnation som renovering. När det gäller det senare kan den nya balkongen bli större än den gamla. Självklart uppfyller Balcos produkter alla säkerhetskrav och anpassas efter de förhållanden som gäller på platsen. Balcos säljare hjälper till att hitta den perfekta kombinationen för dig, ditt hus och din förening. Träffa vår personal på Tak och Fasad och ställ dina frågor om våra balkonger.

Välkommen till Tak och Fasad

Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Här kan du läsa mer om våra inglasade balkonger, öppna balkonger, loftgångar eller om fasadrenovering.

Balco har kontor runt om i Europa: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i Tyskland, Balco i Holland och Balco i Storbritanninen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.