Menu

Språk:

Balcos inglasningar skapar trygghet

I nr 3 av HBV-magasinet lyfts Balco fram av Michael Pirosanto, VD hos Gårdstensbostäder, som en samarbetspartner till att utveckla Gårdsten, Göteborg. Ett samarbete Balco är mycket stolta och glada över att få vara med och delta i.

Inglasningar skapar trygghet – Ökad närvaro på balkongerna

Att Balcos inglasade balkonger bidrar till ökad trygghet i bostadsområden runt om i norra Europa är en feedback många kunder återkommer med. Detta beror främst på att det blir mer attraktivt att vara på balkongerna större delen av året med en inglasad balkong. Med ökad närvaro på balkongerna så ökar även uppsikten över bostadsområdet.

Fokus på miljön

Miljöaspekten vid tillverkning och produktutveckling av balkonger arbetar vi på Balco ständigt med att förbättra. I Balcos svenska produktion används endast el ifrån förnybara energikällor, något som även Gårdsten prioriterar. Verksamheten i Sverige är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001, som visar på hög kvalitetsnivå genom hela produktionskedjan och stort fokus på miljön.


Kontakta oss

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Balco Nacka Utsikten 550x367
Tydlig värdeökning på lägenheter med Balcos balkonger
Inglasad balkong från Balco, marknadsledande för öppna och inglasade balkonger.
Balcos inglasningar skapar trygghet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.