Menu

Språk:

Balco växer i Västsverige

Balco fortsätter att växa. Allt fler efterfrågar våra balkongsystem, varför vi nu anställer i Västsverige.

– Jag ser fram emot att vara med och befästa Balcos position som Sveriges ledande balkongleverantör, säger Björn Malmström.

Balco är en av Europas ledande tillverkare av balkonger. Sedan företagets grundades 1987 har mycket hänt. Idag är Balco verksamma i åtta länder, har över 400 anställda och våra främsta kunder är bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter och byggare. Nu växer vår verksamhet ytterligare. Säljorganisationen förstärks för området hyresfastigheter och nyproduktion. Björn Malmström, som närmast kommer ifrån fönsterbranschen, kommer att utgå från Göteborg.

– Potentialen hos Balco är enorm med tanke på alla de eftersatta objekt som finns inom miljonprogrammet i Sverige. Mitt mål är att vara med och bidra till att Balco blir det självklara valet för alla som efterfrågar högkvalitativa balkonger, säger Björn Malmström.

 

Björn Malmström

Med i hela processen

Som säljare på Balco är man med från första mötet till garantibesiktningen. Varje enskild affär innebär nya strategier, planer och synsätt, så vi söker därför alltid engagerade medarbetare som vill utvecklas tillsammans med kunderna. Stephan Palmgren är mycket positiv till den nya rekryteringen av Björn Malmström.

– Balco finns i hela Sverige och genom att anställa Björn utökar vi vår lokala närvaro ytterligare. Med Björn i västra Sverige kan vi jobba ännu närmare med fastighetsägarna i regionen som har slitna balkonger, säger Stephan Palmgren.

För ytterligare information kontakta gärna:

Stephan Palmgren, stephan@palmgren@balco.se eller 070 – 845 10 50

Björn Malmström, bjorn.malmstrom@balco.se  eller 073 – 412 87 11

 

Läs mer om Balco och vår nyckel till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.