Menu

Språk:

Balco växer i Norr

Balco fortsätter att växa. Fler och fler efterfrågar Balco-metoden med öppna och inglasade balkonger, varför vi nu anställer en affärsområdeschef i norra Sverige.

– Jag ser fram emot att vara med och utveckla Balco och öka närvaron i norra delen av landet, säger Robert Levander.

Balco är Europas ledande tillverkare av balkongsystem. Sedan företaget grundades 1987 har mycket hänt. Idag är Balco verksamt i åtta länder, har över 400 anställda och kunderna är bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, allmännyttiga fastighetsbolag och byggföretag.

Trots rådande läge runt om i landet och världen, där många företag påverkas av Coronakrisen, så växer verksamheten ytterligare. Balcos säljorganisation förstärker nu affärsområdet Allmännytta, Hyresfastigheter och Nyproduktion med en ny medarbetare i norra Sverige. Robert Levander tillträder i mitten av september och kommer att utgå från Balcos Luleå-kontor. Robert kommer närmast ifrån Zeppelin, återförsäljare av entreprenadmaskiner.

– Det ska bli spännande att träda in i Balcos säljteam. Potentialen hos företaget är enorm med tanke på alla de eftersatta fastigheter som finns inom miljonprogrammet. Jag ser fram emot att vara med och utveckla Balco och öka närvaron i norra delen av landet, säger Robert Levander.

Med i hela processen

Som säljare på Balco är man med från första mötet till garantibesiktningen. Varje enskild affär innebär nya strategier, planer och synsätt, så företaget söker därför alltid engagerade medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Stephan Palmgren, försäljningschef inom Allmännytta, Hyresfastigheter och Nyproduktion, är mycket positiv till rekryteringen av Robert Levander.

– Balco finns i hela Sverige och genom att anställa Robert utökar vi vår lokala närvaro ytterligare. Med Robert i norra Sverige kan vi bättre jobba med kunder som har slitna balkonger i regionen, säger Stephan Palmgren.

För ytterligare information kontakta gärna:

Stephan Palmgren, stephan@palmgren@balco.se eller 070 – 845 10 50

Robert Levander, robert.levander@balco.se  eller 073 – 412 87 31

Läs mer om Balco och vår nyckel till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.