Menu

Språk:

Balco stödjer Musikhjälpen 2018


För oss på Balco är det en självklarhet att vara en del av Musikhjälpen 2018. Årets tema är alla har rätt att funka olika och vi på Balco tycker att det ska vara en självklarhet. Tyvärr har inte alla samma förutsättningar runt om i världen och det vill vi vara med och ändra på. Vi skänker 10.000 kr till Musikhjälpen och du kan också vara med och bidra här.

Följ vår insamling på sociala medier:
Instagram: Balcobalconies
Facebook: Balco – Balconies
Linkedin: Balco Group


Kontakta Balco

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppen balkong från Balco.
Öppna balkonger från Balco
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.