Menu

Språk:

Balco stödjer Läxhjälpen i Gårdsten

Balco och Läxhjälpen satsar tillsammans för en ljusare framtid på Gårdstensskolan i Göteborg.

Endast 40% av niondeklassarna på Gårdstensskolan uppnår gymnasiebehörighet. Balco stödjer Läxhjälpen och har en gemensam ambition att förändra denna situation. Läxhjälpen är en ideell stiftelse som med stöd från näringslivet erbjuder kostnadsfri läxhjälp och stöd till elever i socioekonomiskt utsatta områden. Målgruppen för Läxhjälpen omfattar elever i åttonde och nionde klass. För närvarande sponsrar Gårdstensbostäder tio elever, men Gårdstensskolan strävar efter att utöka tillgången till läxhjälp för ännu fler elever.

Balco kände sig självklart engagerade att stötta en elev genom Läxhjälpen. Vi anser att varje elev som önskar det bör ha möjligheten att fortsätta till gymnasiet efter grundskolan. ”Läxhjälpen bedriver en fantastisk verksamhet och vi är medvetna om att många elever står inför utmaningar.”

Balco har varit en del av samhällsbygget i Gårdsten i över 25 år, allt sedan Gårdstensbostäder grundades. Behovet av fler som vill bidra med läxhjälp och stöd för Gårdstensskolans elever är stort. Läs om Läxhjälpen och bli partner genom att besöka Läxhjälpens hemsida här. 

Balco stödjer Läxhjälpen i Gårdsten
Balco stödjer Läxhjälpen i Gårdsten

Totalentreprenad av balkonger – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.

Här kan du läsa mer om våra inglasade balkonger, öppna balkonger, loftgångar eller om fasadrenovering.

Balco har kontor runt om i Europa: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland,
Balco i Tyskland, Balco i Holland och Balco i Storbritanninen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.