Menu

Språk:

Balco stödjer Läxhjälpen i Gårdsten

Balco och Läxhjälpen vill göra framtiden ljusare för niorna på Gårdstensskolan i Göteborg.

Endast 40 procent av de som går ut nian på Gårdstensskolan har gymnasiebehörighet, det vill Balco tillsammans med Läxhjälpen ändra på. Läxhjälpen är en icke-vinstdrivande stiftelse som med hjälp av finansiering från näringslivet erbjuder kostnadsfri läxhjälp och stöd till elever i socioekonomiskt utsatta områden. Målgruppen för Läxhjälpen är elever i årskurs åtta och nio. Idag sponsrar Gårdstensbostäder tio stycken elever, men det finns önskemål ifrån Gårdstensskolan att ännu fler elever ska få tillgång till läxhjälp.

Det var därför självklart för Balco att ställa upp och sponsra en elev med Läxhjälpen. Vi tycker att alla elever som vill ska få chansen att gå vidare till gymnasiet efter grundskolan. ”Läxhjälpen är en fin verksamhet och vi vet att det är många elever som har det tufft”.

Balco har varit med som samhällsbyggare i Gårdsten ända sedan Gårdstensbostäder bildades för över 25 år sedan. Det behövs fler som vill bidra med läxhjälp och stöd för eleverna på Gårdstensskolan. Läs mer om Läxhjälpen och bli en partner på Läxhjälpens hemsida här. 

Balco stödjer Läxhjälpen i Gårdsten
Balco stödjer Läxhjälpen i Gårdsten

Totalentreprenad av balkonger – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.

Här kan du läsa mer om våra inglasade balkonger, öppna balkonger, loftgångar eller om fasadrenovering.

Balco har kontor runt om i Europa: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland,
Balco i Tyskland, Balco i Holland och Balco i Storbritanninen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.