Menu

Språk:

Balco och NMT stärker positionen i norr

Balco Group AB växer och har den 2 mars förvärvat bolaget NMT, MontageTeknik i Norden AB. Förvärvet stärker och kompletterar Balco Groups kunderbjudande i norra Sverige.

NMT är ett byggföretag som är specialiserade på balkonger och utför totalentreprenader i norra Sverige. Företaget har ett gediget kvalitetstänk som har lett till många nöjda boende från Sundsvall i söder till Kiruna i norr.

Tillsammans med Balco kommer NMT att fortsätta utvecklas men vi kommer även ta lärdom av varandra och skapa ännu fler möjligheter, säger Kenneth Wirmeskog, VD och grundare av NMT. Vår gemensamma strävan är att hela tiden förbättra samt utveckla vårt arbete och upplevelsen för våra kunder. Vi ser med stor tillförsikt fram emot kommande balkongentreprenader tillsammans med Balco.

Vi välkomnar våra nya kollegor och är glada över att kunna stärka vår lokala närvaro med totalt tre kontor från Sundsvall till Luleå, fortsätter Joakim Isaksson, försäljningschef på Balco i Sverige. Med NMTs gedigna kunskap och kompletta montageorganisation kan vi nu fortsätta utveckla vår affärsmodell och stärka vår service –  från första mötet, igenom hela byggprocessen till godkänd slutbesiktning. Detta innebär en trygghet för våra befintliga och nya kunder, avslutar Joakim Isaksson.

Läs mer om Balco Groups förvärv av NMT här >>

Läs mer om NMT MontageTeknik i Norden AB här >>

För mer information, vänligen kontakta:

Joakim Isaksson
Tfn: 070-845 10 76
joakim.isaksson@balco.se

Kenneth Wirmeskog
Tfn: 070-10 16 005
kenneth@montageteknik.se


Kontakta Balco

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad av balkonger – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment är bland annat bostadsrättsföreningar och kommunala bostadsbolag. Men våra kunder inkluderar även privata fastighetsägare och arkitekter samt byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppen balkong från Balco.
Öppna balkonger från Balco
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Läs mer om hur resan började och Balcos nyckel till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.