Menu

Språk:

Balco Kontech får en ny VD

Charlotte Brunberg Lauritsen har valt att söka sig till nya utmaningar, och hon ersätts av en gammal bekant till Balco Kontech, nämligen Johan Söderling.

Först och främst vill vi tacka Charlotte för hennes omfattande arbete och stora insatser för Balco Kontech under de gångna åren. Det gäller både hennes insatser som VD för Kontech, innan företaget köptes upp av Balco, och under perioden när de två bolagen integrerades, fram till förvärvet, med en orderbok som sträcker sig långt in i framtiden. Charlotte har hjälpt till att föra samman och fokusera verksamheten inom Balco Kontech, och hennes insatser gäller inte minst integrationen av Balco Kontech till den verksamhet som vi känner i dag, nämligen en del av Europas ledande och största leverantör av innovativa och kompletta balkonglösningar.

Balco Kontech har hittat sin nya VD i de egna leden. Johan Söderling har arbetat inom Balco i mer än 20 år. Senast har han varit verksam som chef och försäljningsansvarig för Balco i Danmark. I rollen som VD för Balco Kontech kan vi dra nytta av Johans mångåriga erfarenhet inom moderbolaget och hans ökade fokus på försäljning av de goda och attraktiva lösningar som vi levererar till våra kunder. Därmed realiseras integrationen av Balco och Kontech fullt ut. Det innebär att alla medarbetare nu sitter under samma tak i nyrenoverade lokaler på Hammerholmen som snart även får ett nytt attraktivt showroom med både öppna och inglasade balkonger. Här samlas alltså Balco Kontechs verksamhet, vilket innebär många nya möjligheter på en växande marknad.

För ytterligare information, kontakta VD Johan Söderling på JS@balco.dk eller +45 2814 1350

Läs mer om Balco och vår nyckel till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.