Menu

Språk:

Balco fortsätter att uppnå högsta kreditvärdighet

Varje år utför den globala byrån Dun & Bradstreet en kreditbedömning av svenska företag. Vi är väldigt stolta över att Balco, i över 10 år, uppnått det högsta kreditvärdet – AAA. Balco har varit verksamma inom balkongbranschen i över 30 år, omsättningen 2019 uppgick till 1221 MSEK och har dessutom nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Det är en av anledningarna till att Balco fortsätter att få det högsta kreditbetyget – AAA.

Vad innebär högsta kreditvärdighet för dig som kund?

Det innebär att du får en trygg och stabil samarbetspartner, som hjälper dig genom hela byggprocessen och håller en hög kvalitetsnivå genom alla delar av produktionen.

Läs gärna mer om våra patent och kvalitetsbevis.

Högsta kreditvärdighet
Högsta kreditvärdighet

Kontakta oss

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Balco Nacka Utsikten 550x367
Öppna balkonger från Balco
Inglasad balkong från Balco, marknadsledande för öppna och inglasade balkonger.
Inglasade balkonger från Balco

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.