Menu

Språk:

Balco Group uppdaterar sina finansiella mål

Balco Groups styrelse har beslutat att uppdatera koncernens finansiella mål. Ett nytt mål för vinst per aktie ersätter tidigare marginalmål, utdelningspolicyn justeras samt ett nytt hållbarhetsmål kopplat till försäljning av energibesparande åtgärder införs. Målen om tillväxt samt räntebärande nettoskuld kvarstår på samma nivå som tidigare.

Pressmeddelande om Balcos uppdaterade finansiella mål

Läs hela pressmeddelandet om Balco Groups uppdaterade finansiella mål här.


Kontakta oss

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Öppen balkong från Balco. Uppdaterade finansiella mål
Balco uppdaterar finansiella mål
Inghlasad Balkong från Balco
Inglasad balkong från Balco

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.