Menu

Språk:

Balco Group tar stororder på 103 MSEK

Balco Group tar stororder på 103 MSEK samt skriver samarbetsavtal om cirka 250 MSEK.


Balco Group har fått en stororder på 103 MSEK kring balkong- och fasadrenovering samt åtgärder för energibesparing av en bostadsrättsförening i Västerås.

Dessutom har Balco Group skrivit två samarbetsavtal med liknande åtgärder som totalt kan uppgå till cirka 250 MSEK. Samarbetsavtalen bedöms påverka Balco Groups orderingång under 2022.

Läs hela pressmeddelandet här.


Kontakta oss

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Öppen balkong från Balco. Balco Group tar stororder på 103 MSEK
Balco Group tar stororder på 103 MSEK
Inghlasad Balkong från Balco. Balco Group tar stororder på 103 MSEK
Inglasad balkong från Balco

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.