Menu

Språk:

Balco Group fortsätter att stärka positionen i Finland

Balco Group AB växer vidare och har den 1 mars genomfört ett strategiskt förvärv av det finska fasadbolaget Suomen Ohutlevyasennus Oy. Förvärvet stärker och kompletterar Balco Groups närvaro och kunderbjudande på den finska marknaden.

Suomen Ohutlevyasennus Oy grundades 1984 och är en ledande aktör inom totalentreprenad med fasadrenovering som expertområde. Bolaget, som är baserat i Åbo, arbetar främst inom renoveringssegmentet och kunderna utgörs av bostadsrättsföreningar och byggföretag.

Balco Group fortsätter att stärka positionen i Finland
Balco Group fortsätter att stärka positionen i Finland
Balco Group fortsätter att stärka positionen i Finland

Grön transformering på den finska marknaden

”Förvärvet av Suomen Ohutlevyasennus stärker vårt erbjudande i Finland samt vår position inom grön transformering och vår marknadsposition i Norden. Suomen Ohutlevyasennus och vårt andra finska bolag Riikku Group Oy samarbetar redan idag i flera renoveringsprojekt och vi ser goda synergier och tillväxtmöjligheter för de två bolagen.” säger Camilla Ekdahl, VD och koncernchef för Balco Group.

Ökad service och närvaro i Finland

”Vi välkomnar våra nya kollegor till Balco-koncernen. Deras expertis inom fasadrenovering och totalentreprenad är en perfekt komplettering till vårt befintliga erbjudande. Detta gör det möjligt att vidareutveckla vår affärsmodell och få tillgång till marknaden för renovering av flerbostadshus.” säger Joakim Petersen-Dyggve, CEO Riikku Group OY.

Genom förvärvet av Suomen Ohutlevyasennus Oy befäster Balco Group sin ställning som en nyckelaktör inom sektorn för balkong- och fasadrenoveringar i Norden, samtidigt som man bidrar till en hållbar framtid inom byggbranschen.

Läs mer på balcogroup.se


Kontakta Balco

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad av balkonger – Balco tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om Balcos öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppna balkonger från Balco
Öppna balkonger från Balco
Inglasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Klicka på länken och Läs mer om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.