Menu

Balco förlänger och utökar sitt samarbete med Växjö Lakers

Balco, som har samarbetat med Växjö Lakers i över 15 år, har tecknat ett nytt samarbetsavtal med klubben och kommer att fortsätta pryda lagets matchtröjor och exponeras i arenan de två kommande säsongerna. Sedan 2004 har Balcos logotype varit i blickpunkten på spelarnas bröst.

– En stad som är framgångsrik inom idrotten blir mer attraktiv att bo i – vilket är viktigt för oss utifrån ett kompetensförsörjningsperspektiv. Genom att stötta Växjö Lakers och andra lokala lag hjälper vi till att bidra till detta. Vi är beroende av att kunna rekrytera kompetenta medarbetare för att fortsätta vår expansion, säger Jesper Magnusson, HR-chef på Balco.

Jesper fortsätter:

– Växjö Lakers har gjort en fin resa de senaste åren, både när det gäller prestation och organisation – något vi gärna förknippas med och är en del av. Sedan är hockeyintresset på Balco stort. Att kunna erbjuda personalen matchbiljetter, samtidigt som vår logotype syns på matchtröjans bästa plats, skapar en stolthet och ett engagemang för vårt företag, avslutar Jesper Magnusson.

 

Låt oss berätta mer om Balcos lösningar

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Vill du veta mer om våra inglasade och öppna balkonger? Kontakta oss