Menu

Språk

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Balco förlänger sitt partnerskap med Östers IF

Balco förlänger sitt partnerskap med Östers IF och kommer under året att ha dräktexponering på A-lagets matchshorts, samt vara partner till Öster i Samhället.

Jesper Magnusson, HR Director Balco:

– ”Vi inledde vårt samarbete med Östers IF förra året, och efter att ha säkrat det oerhört viktiga kontraktet med spel i Superettan 2020, tror vi på en spännande utveckling för klubben framöver – den resan vill vi vara med på. Balco kommer att fortsätta stötta Östers IF:s elitverksamhet och synas på matchshortsen även under nästa säsong.

– Balco fortsätter även att stötta Öster i samhället, som vi tycker ha utvecklats mycket positivt under den gångna säsongen. Att över 200 ungdomar samlas en fredagskväll för att spela fotboll, samtidigt som man anordnar gym- och gruppträning för tjejer, är aktiviteter som både gynnar Växjö och individen – där vill vi givetvis vara med och bidra. Att ta initiativ och gå från idé till verklighet, som Öster i samhället gör, stämmer bra överens med Balcos företagskultur.”

 

Johan Fälth (Export Sales & Marketing Director, Balco), Peo Jönsson (Försäljningschef, Östers IF), Jesper Magnusson (HR Director, Balco).

Text hämtad från Östers IF:s hemsida, ”Balco förlänger sitt partnerskap med Östers IF” 2020-01-24.

Läs hela nyheten på Östers IF:s hemsida här.