Menu

Språk:

Balco erbjuder energieffektivisering!

På bostadsmarknaden finns det ett starkt behov av renovering, energieffektivisering och nybyggnation där Balco som tillverkare av inglasade balkonger ser positivt på framtiden.

Genom att energirenovera och effektivisera fastighetens yttre skal minskar energibehovet och med det minskar även påverkan på miljön.

Energieffektivisering med Balco

När Balco åtar sig uppdraget att renovera balkongerna på en fastighet kan vi också gå igenom hela fastigheten och föreslå vilka ytterligare åtgärder som skulle innebära att föreningen sparar energi. Beroende på vilken lösning man väljer kan man sänka fastighetens energikostnader med 50–70 procent.

Balco erbjuder energieffektivisering
Balco erbjuder energieffektivisering för bostadsrättsföreningar i samband med balkongprojekt.

I samband med ett balkongprojekt erbjuder vi också renovering av fasad, solpaneler, ventilation och takisolering som bidrar till ytterligare besparingar för kunden.

Joakim Isaksson, försäljningschef Balco AB

Med rätt åtgärder finns möjlighet till stora ekonomiska besparingar och ett sundare boendeklimat.

Läs mer om Balcos energieffektivisering här.


Kontakta Balco

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad av balkonger – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppen balkong från Balco.
Öppna balkonger från Balco
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Klicka på länken och Läs mer om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.