Menu

Språk:

Balco bygger 142 nya inglasade balkonger i Kalix

De boende i Brf Kalixhus nr 3 på Lägergatan i Kalix ska få nya inglasade balkonger. Byggprojektet har precis inletts och det är totalt 142 lägenheter som omfattas av ombyggnaden.

– Jättespännande. Det är fantastiskt att vi lyfter hela området med nya inglasade balkonger. Det kommer att bli jättefint och jag längtar efter att få njuta på balkongen när projektet är klart, säger Annette Heneryd, styrelsemedlem och bosatt i fastigheten.

Bostadsrättsföreningen har konstaterat att nuvarande balkonger är i behov av åtgärder då husen är äldre och betongen är skadad. En renovering av de befintliga balkongerna skulle ge en ytterligare livslängd på cirka 15 år, men alternativet som de boende nu har valt ger en livslängd på över 90 år.

Utöver detta finns andra fördelar med inglasning så som minskade energikostnader, minskat underhåll och minskat kallras. De nya balkongerna blir dessutom större än tidigare.

Det har varit ett mycket givande projekt med en engagerad styrelse. Nu ser vi fram emot slutresultatet, avslutar Robert Westermark, ansvarig säljare på Balco.


Kontakta oss

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad – vi tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland.

Mer information om våra öppna balkonger och inglasade balkonger.

Läs om Balco och nyckeln till framgång.

Öppen balkong från Balco.
Balco bygger nya inglasade balkonger i Kalix
Inghlasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.