Menu

Språk:

30 nya balkonger i Trelleborg

I Sveriges sydligaste stad Trelleborg har Balco genomfört ett framgångsrikt projekt med att bygga 30 nya balkonger åt Brf Avi. Balkongerna har eleganta Twin-glasluckor som både går att öppna som en vanlig skjutlucka men även vika in som vikglasluckor. Balkongerna har förvandlat fastigheten och gett den en modern och tilltalande karaktär.

Innovativa balkonglösningar

Projektet innefattar en mix av öppna och inglasade balkonger. Några av lägenheterna har två balkonger, vilket erbjuder både ett öppet och ett inglasat utrymme och gör det möjligt för de boende att kunna njuta på balkongen året runt, oavsett väder. Dessutom har Balco byggt tre platsbyggda sadeltak i trä med bandtäckt plåt, vilket gör toppvåningarna unika och attraktiva.

30 nya balkonger
30 nya balkonger
30 nya balkonger
Balco bygger 30 nya balkonger åt Brf Avi i Trelleborg

Fördelar med inglasade balkonger

En inglasad balkong från Balco ger många fördelar, bland annat ökat marknadsvärde, minskade energikostnader och möjligheten att använda balkongen året runt. Dessa fördelar gör att fler bostadsrättsföreningar i Trelleborg och resten av Sverige väljer Balco för sina balkongprojekt.

Kontakta Balco för er balkongrenovering

Brf Avi är bara en av många bostadsrättsföreningar som Balco har hjälpt med energieffektiva balkonger. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa lösningar som förbättrar både funktion och estetik.

Kontakta Balco om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa din bostadsrättsförening med balkongrenovering och energieffektivisering.


Kontakta Balco

Balco är störst i Europa på inglasade- och öppna balkonger. Kontakta någon av våra säljare så får du snabb och personlig service.

Totalentreprenad av balkonger – Balco tar ansvar hela vägen

Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem vid nyproduktion, renovering och komplettering av balkonger. Vårt breda kundsegment inkluderar bland annat bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar. Huvudkontoret med egen produktionsenhet ligger i småländska Växjö och vi har dotterbolag i: Balco i Norge, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i England, Balco i Tyskland, Balco i Polen och Balco i Holland.

Mer information om Balcos öppna balkonger och inglasade balkonger.

Öppna balkonger från Balco
Öppna balkonger från Balco
Inglasad Balkong från Balco.
Inglasad balkong från Balco

Klicka på länken och Läs mer om Balco och nyckeln till framgång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få löpande information om våra produkter och lösningar för bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.