Fakta

Fakta, Balkonginglasning

Fakta om företaget

  • Grundades 1987
  • Ägs till 20% av anställda
  • Ägs till 80% av Segulah IV L.P
  • Bolag i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, England och Nederländerna.
  • Agenter i flertalet länder
  • Omsätter 580 miljoner (2012)
  • 55% soliditet
  • 160 anställda (1% sjukfrånvaro)
  • Certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001
  • Org. nr 556299-4482

Vi älskar balkonger!

Det är lika bra att säga det direkt: Vi älskar balkonger! Från början var våra resurser små, men med entusiasm och hårt arbete kommer man långt. Idag är vi marknadsledande och våra öppna och inglasade balkongsystem efterfrågas över hela Europa. Vi är också stolta över att våra innovativa lösningar och eleganta design har skänkt många människor ökad livskvalitet.

TRYGG OCH STABIL PARTNER

Att investera i inglasade balkonger är ett stort beslut. Många människor är involverade i beslutsprocessen och en mängd frågor kommer att dyka upp under resans gång. Det är alltid lätt att missa något.

Kvalitetsbevis som ger trygghet

Hög kvalitet och lång erfarenhet i kombination med en sund och solid ekonomi gör oss till en trygg samarbetspartner.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Det globala företaget Dun & Bradstreet gör varje år en kreditbedömning av svenska företag. Vi har högsta kreditvärdighet – AAA.

UC Certifikat baseras på kreditvärderingssystemet UC Risk Företag. UC Risk beräknar risken för att ett företag hamnar på obestånd inom ett år. Klicka på bilden för mer information om UC:s Riskklasser.

Vi hjälper er därför gärna genom hela byggprocessen, från de första trevande frågorna fram till utförd slutbesiktning. Hög kvalitet och lång erfarenhet i kombination med en sund och solid ekonomi gör oss till en trygg och stabil samarbetspartner.

BARA FÖR DIG

För oss är det inte bara slutresultatet som räknas. Vi vill att du ska känna trygghet redan vid första kontakten. Därför har varje objekt bara en säljare och varje projekt en projektledare – dina kontaktpersoner i stort som smått.

ISO certifiering

Vår certifiering enligt ISO 9001 innebär att du får en kvalitetssäkrad produkt/tjänst som uppfyller de krav du som kund kan ställa. ISO 14001 innebär att vi utför produktionen på ett för miljön skonsamt sätt.

Balco Patent Logotyp
Den här symbolen visar att lösningen är unik för Balco. Vi har ett fyrtiotal patent på små detaljer som gör att helheten blir så mycket bättre.

Nordiska balkongföreningens symbol. Vi som är medlemmar förbinder oss att följa föreningens anvisningar för att leverera säkra balkonger av hög teknisk kvalitet.

Kommande mässor

Fair And Events

 


Balco företagspresentation


Senaste från pressrummet

Balco ingår samarbete med Friends

 Vi på Balco tycker att det är viktigt att man är schysst mot varandra i alla lägen!Vi har under en lång tid följt...

LÄS MER

Balco expanderar

Balco växer och vi stärker våra positioner på Västra Götalands/Göteborgs distrikt med en ny säljare, vi hälsar Per...

LÄS MER

Vi ses på Bostadsrättsmässan i Malmö och i Göteborg

Möt oss på Bostadsrättsmässan i Malmö 10-11/10-2014Vi finns i monter B:06 Fribiljett till mässan finner nedan, skriv...

LÄS MER

Balco på Nordbygg 1-4 april

Möt oss på Nordbygg 1-4 april 2014, vi finns i monter C11:49. Gå in på https://ticket.stockholmsmassan.se/nordbygg redan...

LÄS MER

Balco

Störst på balkonger i Europa