Menu

Språk

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Vi söker projektledare för både svenska och norska marknaden med placering i Växjö

Balco Group är ett tillväxtbolag som erbjuder innovativa, patenterade och energibesparande balkong- och fasadlösningar av hög kvalitet. Våra kundanpassade produkter bidrar till en ökad livskvalitet, trygghet och värdeökning till boenden i flerbostadshus. Balco kontrollerar, genom en effektiv försäljningsprocess, hela värdekedjan – från produktion till leverans. Balco grundades i Växjö 1987 och har över 500 anställda, är marknadsledare i Norden och är verksam på ett flertal marknader i norra Europa. Omsättningen under 2020 uppgick till 1 200 MSEK. Balco Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2017.

I rollen som projektledare på Balco kan du räkna med varierade, stimulerande och fartfyllda dagar. Du driver flera parallella projekt där du ansvarar för hela genomförandeprocessen, från planering och uppstart fram till färdigt projekt och slutbesiktning. Det är du som driver projektet med fokus på nöjd kund och hänsyn till budgetramar, tid och kvalitet. Din roll innebär många kontakter både internt och externt och du ansvarar för att samordna konstruktion, produktion, logistik och montage. Det är du som tar beslut om olika åtgärder i dina projekt samt säkerställer att vi uppfyller kraven enligt de regelverk som reglerar våra projekt.

I uppgifterna ingår även viss kalkylering och externa upphandlingar samt att bistå våra säljare med teknisk och ekonomisk information. De balkongprojekt du driver, som i huvudsak är renoveringsprojekt mot bostadsrättsföreningar men även nybyggnation, är både utmanande och stimulerande. Storleksmässigt varierar projekten vanligtvis mellan ca 3-50 MSEK.

Som projektledare besöker du kontinuerligt de byggarbetsplatser där du driver entreprenaden, då i huvudsak på den norska eller svenska marknaden, vilket innebär en del resor med övernattning.

För att trivas i rollen som projektledare är du driven, engagerad och behärskar det administrativa arbetet väl. Du trivs med att bygga kundrelationer, tar stort ansvar och har ett sinne för ekonomi och affärer. Som person är du strukturerad, självständig och lösningsfokuserad. Din omgivning uppskattar dig för ditt sätt att samarbeta, din prestigelösa framtoning och ditt positiva  förhållningssätt. Du trivs bäst när det är du själv som håller i rodret och i stor utsträckning påverkar projektets riktning. Begreppet ”entreprenör” stämmer väl med din personlighet.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som till exempel platschef, projektledare, arbetsledare, montageledare eller motsvarande och då gärna inom byggbranschen. Har du en utbildning med inriktning mot bygg är det meriterande men inget krav. Har du dessutom ett brinnande intresse för byggbranschen med allt vad det innebär i planering, struktur, ordning och reda, ett ekonomiskt sinne samt en förmåga att få folket med dig, då har vi kanske drömjobbet för dig.

Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett av Växjös mest expansiva företag. Balco kännetecknas av ett öppet arbetsklimat, god gemenskap, korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter.

Ansökan

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Affärschef Norge, Jan Brorsson på telefon 0708-45 10 67 alternativt Affärschef Sverige, Ulrica Jidflo på telefon 0470-53 30 59. Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med ”Projektledare Norge” eller ”Projektledare Sverige”, beroende på vilken tjänst du är intresserad av.

Sista ansökningsdag är 2021-09-12. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.   

Välkommen med din ansökan!