Menu

Språk

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Vi söker en Produktutvecklare

Balco Group söker en Produktutvecklare med placering i Växjö. Som produktutvecklare på Balco erbjuds du ett varierande och stimulerande arbete, där du driver utvecklingsprojekt med uppgifter från konstruktion till färdig produkt. Du kommer att arbeta med alla sorters material och tekniker, med mekaniska- och  energibesparande lösningar, hållfasthetsprövningar samt testning och forskning kring produkten. Arbetet innebär både nyutveckling men även förbättringar av de befintliga produkterna, främst inom fastighetsmarknaden, men även inom vårt maritima område.

Du blir en del av en helhet och kommer att arbeta nära marknad, projektledare, beredare, konstruktörer, inköp, produktion och montörer samt vara ett tekniskt bollplank för produktions- och montagepersonalen. Du kommer att arbeta som projektledare för dina utvecklingsprojekt och rapporterar till vår produktutvecklingschef.

För att trivas i rollen som produktutvecklare är du nyfiken, kreativ och har ett brinnande tekniskt intresse. Du älskar att skapa och ser lösningar och möjligheter. Eftersom du själv leder dina projekt krävs det att du är driven, engagerad, tar ansvar för dina uppgifter och kommer i mål med det du gör. Du är noggrann, strukturerad och självständig samtidigt som det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du strävar efter att alltid uppnå högsta kvalité i ditt arbete och du trivs i en miljö där det händer mycket.

Vi önskar att du i grunden är maskiningenjör eller har en likvärdig teknisk utbildning och gärna med några års erfarenhet inom konstruktion/utveckling.

I utvecklingsarbetet använder vi Inventor och Autocad men även Excelprogrammering förekommer. Kunskap i FEM-analyser är meriterande. Det är önskvärt att du behärskar dessa program och att du även har god kunskap i engelska.

Om det här är arbetet för dig så erbjuder vi ett spännande och utvecklande jobb i ett expansivt företag med internationell prägel, snabba beslutsvägar, öppet arbetsklimat med stor gemenskap, bra introduktion och goda karriärmöjligheter.

Ansökan
Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Chef Produktutveckling Per Karlsson på telefon 0470-53 30 30. Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med ”Produktutvecklare”. Sista dag för ansökning är 2021-10-24. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!