Menu

Språk

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Vi söker en HR Business Partner

2020-12-07 Växjö Balco, porträtt. Foto: Jonas Ljungdahl

Balco Group söker nu ytterligare en HR Business Partner med placering i Växjö. I rollen som HR Business Partner på Balco kommer du vara en del av koncernens HR-team, och arbeta brett med såväl operativa som strategiska HR-frågor – både nationellt och internationellt. I dagsläget är vi sju medarbetare, varav tre är placerade i Växjö, övriga i Arboga, Danmark och Polen. Tillsammans driver vi HR-frågor i samtliga länder koncernen är verksam i.

Förutom att vara ett affärsmässigt HR-stöd till bolagets chefer och medarbetare, kommer du att jobba aktivt med att attrahera, utveckla och behålla våra medarbetare. Exempel på andra förekommande arbetsuppgifter är rekrytering av nya medarbetare, onboarding, organisationsutveckling, förhandling, arbetsrättsliga frågor, medarbetarundersökningar, lönerevisioner, rehab, arbetsmiljöfrågor etc. Du kommer även att driva egna självständiga projekt samt utveckla processer och arbetssätt inom HR. Denna rollen kommer dessutom att ha ett extra fokus på kompetensutveckling, employer branding och talent acquisition – erfarenhet av detta är därför meriterande.

Vi söker dig med relevant högskole-/universitetsutbildning inom HR-området. Du bör ha arbetat brett och självständigt med HR-frågor i minst fem år. Har du ett intresse och en fallenhet för rekrytering är det ett plus i kanten.

För att lyckas i denna rollen är dina personliga egenskaper viktiga och något vi lägger stor vikt vid. Inom HR på Balco är ingen dag den andra lik, vilket ställer krav på en kreativ problemlösningsförmåga och flexibilitet, samtidigt som du är van att jonglera med flera av de berömda bollarna i luften parallellt.

Du är bra på att skapa förtroende och relationer samtidigt som du har integritet och pondus i ditt arbetssätt. Du är kommunikativ och tydlig, är en effektiv lyssnare och håller andra informerade. Du är trygg i att ge konstruktiv feedback, och hanterar frågor direkt och öppet snarare än senare i andra sammanhang. Du är en person som driver frågor/projekt i mål, även om det ibland kan ta lång tid och kräva många intressenters delaktighet.

Ansökan
Frågor gällande tjänsten besvaras av HR Director Jesper Magnusson på telefon +46 733 456 141 eller jesper.magnusson@balco.se. Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med ”HR Business Partner”. Sista ansökningsdag är 2021-10-24. Intervjuer och urval kommer att ske löpande under ansökningstiden. All kontakt med annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes. Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!