Menu

Vi söker en Ekonomichef till Balco AB

Som Ekonomichef för Balco AB kommer du att arbeta operativ och leda ekonomifunktionen för det största bolaget i koncernen. Din uppgift blir att ansvara för löpande redovisning och rapportering samt leda ekonomifunktionen och bidraga till dess utveckling. Du kommer att vara delaktig i affärsverksamheten och ansvara för löpande redovisning, månads- och årsbokslut och uppföljning av våra projekt. Andra uppgifter så som budget, prognos och cash management ingår också i tjänsten.

Du kommer att ha en central och aktiv roll i verksamheten och löpande kontakter med koncernbolag. Du rapporterar direkt till CFO. Rollen är placerad på vårt kontor i Växjö, där ekonomiavdelningen består av åtta personer. Rollen som Ekonomichef är initialt ett vikariat samtidigt som anställningen är en tillsvidareanställning, då vi förväntar att koncernen fortsätter att växa.

För att lyckas i rollen och på Balco är dina personliga egenskaper viktiga, och något vi lägger stor vikt vid. Du är en självklar ledare med ett stort eget driv, samtidigt som du är intresserad och erfaren av att utveckla och leda medarbetare. Som chef är du trygg, har ett strukturerat arbetssätt och är van av att ta egna initiativ och fatta de beslut som krävs för verksamheten.

Gällande utbildning ser vi gärna att du har en civilekonomexamen med antingen redovisnings- eller controllerinriktning. Har du kunskap om IFRS samt erfarenhet från bolag i marknadsnoterad miljö är detta en fördel, men inget krav. Dina Excelkunskaper är mycket goda och du uttrycker dig väl i engelska både gällande tal och skrift.

Ansökan

Frågor besvaras av HR-chef Jesper Magnusson på telefon 0470-53 31 41 eller CFO Fredrik Hall på telefon 0703-92 77 30. Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med ”Ekonomichef”.

Sista ansökningsdag är 2017-12-17. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden. All kontakt med annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

Balco Group är marknadsledande inom balkongsystem där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Huvudkontor ligger i Växjö och vi har dotterbolag i Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Nederländerna. Vi är ca 325 medarbetare och omsätter ca 1 mdr SEK. Balco är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan oktober 2017.

Låt oss berätta mer om Balcos lösningar

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Vill du veta mer om våra inglasade och öppna balkonger? Kontakta oss