Menu

Språk

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Vi söker en Digital Marknadskommunikatör

Balco Group är ett tillväxtbolag som erbjuder innovativa, patenterade och energibesparande balkong- och fasadlösningar av hög kvalitet. Våra kundanpassade produkter bidrar till en ökad livskvalitet, trygghet och värdeökning till boenden i flerbostadshus. Balco kontrollerar, genom en effektiv försäljningsprocess, hela värdekedjan – från produktion till leverans. Balco grundades i Växjö 1987 och har över 500 anställda, är marknadsledare i Norden och är verksam på ett flertal marknader i norra Europa. Omsättningen under 2020 uppgick till 1 200 MSEK. Balco Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2017.

Som digital marknadskommunikatör på Balcos marknadsavdelning ingår du i vårt team på åtta personer. Där arbetar du med att utveckla företagets marknadsnärvaro och kommunikation på de marknader där Balco är aktiva. Du behandlar och förmedlar relevant information till främst dessa målgrupper. Tillsammans med respektive marknadsansvarig i aktiva länder ansvarar du för det redaktionella innehållet på Balcos websidor, andra digitala kanaler samt sociala medier vilket i stort innebär att;- målgruppsanpassa kommunikation, främst genom digitala kanaler och sociala medier

– publicera innehåll i alla våra digitala kanaler; webbplatser och sociala medier.

– med hjälp av våra samarbetspartners skapa content, redaktionellt innehåll för webb och sociala medier.

– kontinuerligt se över, utveckla och underhålla företagets digitala kommunikation såsom Adwords och SEO.

– sköta kontakten med leverantörer och samarbetspartners inom ditt ansvarsområde.

– följa upp och analysera digitala utskick.

– planera, genomföra och analysera undersökningar för kunder och partners.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vill arbeta i ett ständigt utvecklande och växande företag. Du ska ha relevant utbildning på högskole-/universitetsnivå, alternativt några års arbetslivserfarenhet inom branschen. Har du tidigare jobbat inom området och dessutom har kunskap inom film och bild är det meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi önskar vidare att du är van att producera, publicera, anpassa och analysera content och inlägg på Facebook, Instagram och LinkedIn. Du har mycket goda kunskaper i Adobes programvaror, speciellt InDesign, Photoshop och Illustrator. Du har även erfarenhet av att arbeta i Officepaketet och WordPress. Som intern informationskanal använder sig Balco av Sharepoint.

För att lyckas i rollen och på Balco är dina personliga egenskaper viktiga och något vi lägger stor vikt vid. Som person är du kreativ, nyfiken och engagerad i ditt jobb. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, bra struktur och du har alltid en hög servicenivå mot dem du supportar. Du trivs i en miljö med korta beslutsvägar, du har ett bra driv och arbetar målinriktat.

Är du intresserad av att jobba i ett snabbt växande företag i Växjö med en internationell prägel och på en marknadsavdelning med öppet arbetsklimat är du välkommen med din ansökan enligt nedan.

Ansökan

Frågor gällande tjänsten besvaras av marknadschef Ann-Sofie Lundbergh telefon 0733-45 61 52. Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med ”Marknadskommunikatör”. Sista ansökningsdag är 2021-06-30. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!