Menu

Språk

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Vi söker nu ytterligare en 3D-artist

Balco Group söker nu ytterligare en 3D-artist med placering i Växjö. I rollen som 3D-artist är din uppgift att leverera arkitektoniska illustrationer till vår säljkår på samtliga av våra sju marknader. Detta innebär främst visualiseringar på kunders befintliga hus, allt ifrån flerfamiljshus i Sverige till höghus i London. Du gör även enklare skisser, VR-material och interiörer på våra inglasningssystem och räcken. Du är drivande i formgivningen av våra produkter, antingen på egen hand eller tillsammans med extern arkitekt/kund. Du får stor frihet i utövande och kreativitet, då allt ifrån texturering och modellering till rendering och efterarbete ingår i dina arbetsuppgifter.

För att lyckas i din roll har du ett stort intresse för arkitektur, visualisering och fotografi. Vi räknar med att du har en relevant utbildning inom visualisering, arkitektur eller likvärdigt. Du har kunskap och dokumenterad erfarenhet av 3ds Max, Photoshop och Vray. Erfarenhet av BIM, Autodesk Revit, Adobe After Effects/Premiere och VR/AR ser vi som meriterande. Bifoga portfolio eller motsvarande arbetsprover i din ansökan. Då vi är verksamma i flera länder behöver du kommunicera obehindrat på svenska och engelska men även andra språk är meriterande.

För att trivas i din roll är du van vid att jobba självständigt och lösa problem på egen hand samtidigt som det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och ha ett prestigelöst förhållningssätt. Du är strukturerad och kan leverera inom deadline. Som person har du en ständig lust att lära dig nya saker, både tekniska detaljer om våra produkter men även hålla dig uppdaterad inom det senaste gällande 3D-visualisering. Din värld är i datorn men det finns alltid en verklig anknytning till det du gör då du sitter vägg i vägg med vår produktion i Växjö. Konstruktörer, beredare och produktutvecklare finns alltid nära till hands för att hitta kreativa lösningar tillsammans med dig. Ditt team ingår i marknadsavdelningen.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb i ett expansivt företag med internationell prägel, snabba beslutsvägar, öppet arbetsklimat med högt i tak, bra introduktion och goda karriärmöjligheter.

Ansökan
Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Johan Fälth på telefon 0470- 53 31 25. Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med ”3D-artist”. Sista ansökningsdag är 2021-10-31. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!