Menu

Språk

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Till Balco AB söker vi en IT-miljö-/systemutvecklare

Balco Group är ett tillväxtbolag som erbjuder innovativa, patenterade och energibesparande balkong- och fasadlösningar av hög kvalitet. Våra kundanpassade produkter bidrar till en ökad livskvalitet, trygghet och värdeökning till boenden i flerbostadshus. Balco kontrollerar, genom en effektiv försäljningsprocess, hela värdekedjan – från produktion till leverans. Balco grundades i Växjö 1987 och har över 500 anställda, är marknadsledare i Norden och är verksam på ett flertal marknader i norra Europa. Omsättningen under 2020 uppgick till 1 200 MSEK. Balco Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2017.

IT-avdelningens huvuduppgift är att ansvara för drift, leverans och utveckling av verksamhetsstödjande processer och IT-tjänster i en Windows-miljö. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni både strategiskt men även operativt för koncernens bolag och användare. I det dagliga hanterar ni inkommande incidenter och service requests, administrerar vår Microsoftmiljö, servermiljö samt den fysiska IT-miljön.  Avdelningen tillsammans med IT-chefen, hanterar det strategiska vad gäller inventering, inköp, integration och implementation av affärssystemsrelaterade system och tjänster.

Vem är du?

IT-avdelningen har en central roll i en utåtriktad och verksamhetsnära miljö varför din kommunikativa förmåga och lyhördhet är två viktiga egenskaper. Du är driven och ser potential och utvecklingsmöjligheter, arbetar strukturerat och engagerat och alltid med en prestigelös hållning i stort som smått. Du har en högskoleutbildning inom IT eller motsvarande samt några års erfarenhet med liknande arbete . Vi ser gärna att du har kunskaper om implementering av Microsoft365 samt kring integrationer mot och behörighetsuppsättning i affärssystem. Du har god förståelse för teknikens prestanda och hur den påverkar leveransen av tjänsterna till verksamheten men även för IT-infrastrukturtjänsternas betydelse. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

B-körkort är ett krav.

Bra att veta:

• Tjänsten innebär resor inom framförallt Norden men även Europa.

• Du rapporterar till koncernens IT-chef

• Placeringsort, Växjö (HK)

• Heltid

Ansökan

Frågor gällande tjänsten besvaras IT-chef, Michael Grindborn, på telefon 070-670 18 48. Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med ”IT- miljö-/systemutvecklare”. Sista ansökningsdag är 2021-06-13. Intervjuer och urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!