Menu

Språk

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Stora Fasad växer och söker en Distriktsansvarig säljare

Stora Fasad är ett gediget mur- och putsföretag som varit verksam i Mälardalsområdet sedan 1989. Sedan starten har vi vuxit och utökat vår verksamhet. Idag kan vi erbjuda kvalitetsarbeten när det kommer till murning/puts och totalentreprenader. Vi är idag ca 20 medarbetare och omsatte ca 30 MSEK under 2020. Sedan 2021 ingår vi i Balco Group, som är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

För att ta nästa steg i Stora Fasads tillväxtresa söker vi nu en säljare som ska bearbeta bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och byggföretag. Distriktet du kommer att verka i är framförallt mälardalsregionen, men det kan komma att utökas eller ändras på sikt.

Du kommer i huvudsak att arbeta med projektförsäljning av våra fasadlösningar, med har också möjligheten att erbjuda renovering av fasad i kombination med fönster, dörrar och tak samt koncernens balkonglösningar – vilket gör att du får ett komplett erbjudande mot kund. Du ansvarar själv för att kartlägga marknaden, och marknadsför våra produkter via regelbundna kundbesök och mässor. Arbetet innefattar hela kedjan – från att du tar emot en förfrågan till att du har en färdig offert till kund. Tjänsten innebär i princip ett dagligt resande i ditt distrikt.

Vi söker dig som har en teknisk eller ekonomisk bakgrund där du har varit utesäljare i några år. Har du arbetat med projektförsäljning och/eller inom bygg/fasad-branschen tidigare är det meriterande. Vi förutsätter att du har både intresse och förståelse för tekniska lösningar.

Som person ska du vara affärsmässig, driven och målinriktad. Andra viktiga kännetecken för att lyckas som säljare hos oss är entreprenörsanda, kreativitet samt förmågan att bygga långsiktiga relationer, både internt och externt.

Ansökan

Frågor gällande tjänsten besvaras av VD Stora Fasad, Christer Thane, på telefon 070-588 72 74. Ansökningar skickas via mail till jobb@balco.se. Märk din ansökan med ”Distriktsansvarig säljare Stora Fasad”. Sista ansökningsdag är 2021-06-20. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!